En …

Kinderen
Kinderen zijn bij ons van harte welkom. Sterker nog; we passen graag op je (klein)kinderen zodat jullie er samen op uit kunnen. We vertellen hen dan bijvoorbeeld een spannend of lief verhaal bij een houtvuur of in de koelte van een boom. Ook een bezoek aan de schapen en de kippen of een wandeling vallen vaak in de smaak. Een kinderbedje, kinderstoel en andere hulpmiddelen zijn beschikbaar.

Verhalen vertellen
Verhalen vertellen doen we ook graag aan volwassenen die eens lekker lang voorgelezen willen worden. Samen languit luisteren naar een mooi verhaal, onder het genot van een drankje en een hapje. Een ouderwetse en tegelijk heel moderne ontspanning.

Fietsers
De Voerstreek is een Mekka voor wandelaars en zeker ook voor fietsers. En voor de meer geoefende fietsers: de Ardennen liggen op een steenworp afstand. Fietsers en wandelaars zijn van harte welkom. We hebben een overdekte en afgesloten stalling en een plek om je fiets te onderhouden.

Vervoer
In overleg bestaat de mogelijkheid dat we je halen en/of brengen van een station of bushalte in de buurt voor je verblijf hier of voor een uitstapje.

Eten
In de omgeving zijn diverse leuke goede restaurantjes. We wijzen je natuurlijk graag de weg.

Te koop
Wij vinden het vervelend om spullen weg te gooien die nog bruikbaar zijn en het is ook een hobby om mooie, leuke spulletjes op de kop te tikken en op te knappen. Zelf maken we bovendien veel soorten jam, chutney, appelmoes, sappen etc. Al deze spullen zijn te koop. Ook kun je groenten, fruit en eieren kopen (mits voorradig natuurlijk).